Followers

Friday, November 30, 2012

Clerk Kent Junior Sedang Tidur

Posted by Zie Madini | 3 comments









Hehehe...mcm tahu tahu je dia yg mama dia sdg skodeng dia tido :P Terus terjaga ea dia...aiyooo. Means kena bersekang lagi ler mata utk tidurkan dia. Haa tu la kau zie...sapa suroh kacau dia tidur. kan terbangun dah si boss kecik ni...hehehe.

...BTW, love seeing him in this Superman romper taw. so cute :)








Mikail Copyright©

Wednesday, November 21, 2012

Cam Anak Cina Jer... Hehe

Posted by Zie Madini | 7 comments



Mata 100% ambil mata papa dia. Meanwhile hidung plak... 100% ambil hidung mama dia. Hidung serombong kapal! Hahahaha. Sekali pandang cam anak cino je kau...siapa setuju??? Hehe.





Selepas puas di dodoi...akhirnya tidur jugak si boss kecik zie ni. Boss ni kalau sikit je dia bersuara, ASAP kena layan dia. haha :D Mikail, mikail...dah berapa malam mama tak tidur malam kerana mu anak kuuuu.








Mikail Copyright©

Monday, November 12, 2012

Mikail With His Red and Black Striped Romper

Posted by Zie Madini | 6 comments













 

Bila mama minat kaler merah hitam...harus koooo sarungkan anak dgn kaler kegemaran sendiri. Tak peduli whether anak itu suka atau tidak. Guna kuasa veto maaaa...hehehehe












 Mikail Copyright©

Saturday, November 10, 2012

Tidur Gak Akhirnya :)

Posted by Zie Madini | 3 comments



Mula-mula bulatttt je mata beso. Asyik dok nak ajak papa and mama berborak dlm bahasa dia je. hehehehe.




Kepenatan gak dia akhirnya. Mata pun dh semakin kuyu nak tido :D




 

Few minutes lepas tue...tido sudah, yay! So apa lagi mama nyer Mikail...it's time for blogging! hahahaha. Hanya akan dpt berblogging bila mikail dah tido :P









Mikail Copyright©

Wednesday, November 7, 2012

Video Mikail #4 --- My Cute Little One :D

Posted by Zie Madini | 4 comments

Semakin besar semakin comel lah anak aku ni...hahaha. Tu dia, puji anak sendiri...hikss. Mak pak mana yg tak puji anak sendiri, kan...huhu :D



 

So uols, layan video mikail yg ke-4 ni ek ^_-







Mikail Copyright©
 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)