Followers

Tuesday, August 16, 2016

100% Macam Papa Dia

Posted by Zie Madini | 0 comments



Alahaiii... anak oh anak. Kenapalah kau photostate muka papa kau 100% nak oiii. Penat tau mama mengandungkan kau, pastuh betapa sakitnya mama bertarung nyawa melahirkan kau... alih² lahir je, ikut muka papa. Haha. 

...well, siapalah kita hendak mempersoalkan ciptaan Allah swt, kan :) At least kulit dia putih ikut Zie... tu pun dah syukur. Ni baru lah dinamakan hadiah buat suami. 100% ikut papa dia. Hihi. Tengok tu gambar papa dia time umur dia. SEBIJIKKKK... hahaha

Jeles mama tau, Mikail.


 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)