Followers

Wednesday, June 14, 2017

Pertama Kali Dia Berpuasa - 12.6.17

Posted by Zie Madini | 0 comments



Dapat spotted mana satu Mikail? hiihi. Budak lelaki kecik dari kanan, nombor 3... haaa tu lah Mikail ^_^ Isnin ni tadi dorg kan dah start sesi persekolahan balik selepas 2 minggu cuti penggal. Masuk² je sekolah... belah petang, terkejut terima whatsapp di group dari cikgu dorg gitaw muka² di dalam gambar tu lah yg berpuasa sampai ke petang.

...belum pecah lagi. Dia kata di berpuasa dgn cikgu² dia. excited dan penuh semangat lagi tu. Wahhh... surprised kooo zie. No wonder lah sejak dia tahu orang berpuasa, dia pun sibuk gak gitau dia puasa n bila di suruh makan, dia tak nak. Rupanya dia semangat nak puasa. 

Walaupun hakikatnya sepanjang cuti sekolah tu dia dok minum air je. hahaha. So far belum lagi start latih dia berpuasa. Ingat nak mula tahun depan. Syukur lah dia sendiri yg nak mulakan seawal umur 4 tahun lebih ni. Alhamdulillah.

Ada gak zie pesan kat cikgu² dia. If dia tak larat, bagi di pecah puasa. Hihi. Sejuk perut mengandung koooo nak ♥





 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)