Followers

Monday, October 29, 2012

Kenapa Entah Buat Mulut dan Hidung Gitu

Posted by Zie Madini | 5 comments






Kau tgk hidung dan mulut si mikail ni uols. Dia suka taw buat mimik muka ginie. Hidung di kembangkan sebesar-besarnya. Dahlah hidung sememangnya kembang. Di kembangkan lagi...apa lg, jelas ler kelihatan lubang hidung tu. ahahaha.  Pastu mulut di muncungkan semuncung muncungnya. Kenapa entah gitu. Hairan mama taw, Mikail.

...agaknya ini gaya "rasa cute" dia kot. Tak cute pun mama tgk...hahahahahaha :P





Mikail Copyright©

Thursday, October 25, 2012

Muka Susah Hati Tidur....hehe

Posted by Zie Madini | 4 comments



 

Hehe...ko tgk tu uols. Dlm gambar, tak nampak sgt kerut muka anak mama ni. But in live, nampak koooo di tidur dgn dahi berkerut. Apa entah yg dia mimpikan tu ek. Kejap-kejap ngigau nangis plak dia. Agaknya dia mimpikan mama dia marahkan dia kot...hehe.

...mama dia ni ada garang sikit :P







Mikail Copyright©

Tuesday, October 23, 2012

Cucu dan Nenek ")

Posted by Zie Madini | 3 comments



Saling pandang memandang...hehehe. Mikail dok sibuk bawa Mak Nek dia "berborak" hehehe. Time ni Mikail kat rumah nenek dia di Kg. Segedup :) Papa pun, mama sgt suka dgn photo ni...photo yg menunjukkan kasih saying cucu dan nenek...hehe







Mikail Copyright©

Wednesday, October 17, 2012

Video Mikail #3 --- Kehairanan... Hehe

Posted by Zie Madini | 8 comments






Hehehe...skrg Mikail dah pandai melihat :) Skrg ni dia tgh kehairanan tgk mama dia ambil video dia kot...haha :D 




 

Saaaayang anak mama! Kenapalah rambut still mcm segan je nak tumbuh tu syg oiii. hehehehe :D Psssttt...mata bulat sebulat mata papanya...hiksss.






Mikail Copyright©

Monday, October 15, 2012

Tidur Dengan Lenanya :)

Posted by Zie Madini | 4 comments




Kau tgk mata dia tu uols...hehe, cam undertaker nyer mata jer :P Dia still lg ngantuk nak tido tu sebenarnya. Tapi papa dia nyibuk gak nk gendong...ceh. Sudahnya mengiyau dia nangis pastu. Mamaaaaa dia gak yg memujuknya...

...papa dia, terus sengih-sengih. Ngacau anak tido nah papa dia tu taw.





Hehehe....mikail tido, peluang kooo zie online dan berblogging...hikss :D






Mikail Copyright©
 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)