Followers

Monday, October 29, 2012

Kenapa Entah Buat Mulut dan Hidung Gitu

Posted by Zie Madini |






Kau tgk hidung dan mulut si mikail ni uols. Dia suka taw buat mimik muka ginie. Hidung di kembangkan sebesar-besarnya. Dahlah hidung sememangnya kembang. Di kembangkan lagi...apa lg, jelas ler kelihatan lubang hidung tu. ahahaha.  Pastu mulut di muncungkan semuncung muncungnya. Kenapa entah gitu. Hairan mama taw, Mikail.

...agaknya ini gaya "rasa cute" dia kot. Tak cute pun mama tgk...hahahahahaha :P





Mikail Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

hairan betul la.. semua baby suka buat muka macm tu... nak tunjuk comel dia la tu... geram tengok.. haiqal, anak buah dia, anak kawan2 semua suka buat muka macam tu... heheheheh...

Siti Asiah said...

rase nk kunyah2 jerk Mikail ni...cute n putih sangat...(",)

Misz Mieza said...

Muncungnya si gebu ni.. Geram tengok.. Hikhik! ^^,

My Life's Journey said...

Hahaha ..cute apa yunk!! nya gekut ktk nak ? ktk kan suka juak muncung bibir kadang2 hihi

Herma Julianny said...

geramnya nanga mikail tuk....>_<

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)