Followers

Friday, March 22, 2013

Petua Untuk Anak Jadi Pintar

Posted by Zie Madini |


 

1. Baca YA LATIF 100 kali dan hembuskan di ubun-ubun anak setiap malam bila anak tidur.
2. Baca surah al-Fatihah - 1 kali.
3. Baca Alam Nasrah - 1 kali.
4. Bercakap-cakap dengan anak ketika dia sedang tidur dengan menyeru nama penuh dia dan berbinti ibunya. Contohnya memberi nasihat dan lain-lain lagi.
5. Sapu air lebihan wudhu pada muka dan ubun-ubun anak anda.

Yayyy! DEFINITELY akan zie amalkan kat Mikail mulai sekarang! Who knows, berkat usaha gigih kita...Allah s.w.t akan makbulkan apa yg kita usahakan utk anak kita, kan kan. So uols pun, sama-sama lah amalkan petua ni ek :)

...jgn dok amal petua yg karut marut. Hehe. Siapa yg nak share, tak yah minta izin bagai ea. Copy and paste je terus ^_- Sharing is caring...ingat tu :P












Mikail Copyright©

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)