Followers

Monday, July 3, 2017

Drama Selepas Cuti Raya, Bila Persekolahan Bermula (2.7.17 - Isnin)

Posted by Zie Madini |



Hemprhhhh... anak OH anak. Tak pernah² dia ginie² bila nak turun sekolah walaupun cuti sekolah sepanjang mana pun. Tapi pagi ni....alahaiiiii. Ternangis²... kesedihan yg teramat sangat dia gi sekolah pagi ni tadi. Jenuh si emak ni memujuk. Pujuk lembut, semakin manja dia... semakin menjadi.

Sudahnya pujuk kasar ler jawapnya. Hahaha. Membebel lerrrr zie sudahnya. Budak².... hemprhhh. Susah hati bila tinggalkan di di kelas dgn cikgu dia pagi ni tadi dgr dia meraung nangis. As a mother, tersentuh hati zie dgr tangisan anak

...nak anak pandai kan. Terpaksa ler pekakkan telinga, keraskan hati. hihi




Syukur kata cikgu² dia, kejap je dia nangis. Bila Cikgu hantar di Whatsapp gambar² dia tgh celebrate birthday kawan dia... tgk dia okay. Baru lega rasa hati ni taw. Mikail mikail... jgn mcm ni lagi,. Tak suka mama.



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)