Followers

Monday, February 29, 2016

Boss Yang Baik...

Posted by Zie Madini |

Last week, the moment kawan aku informed yg starting next month (March), dia tak dapat lagi ambil Mikail balik sekolah sebab dia dah start berniaga. Terus susah koooo hati aku, uols. Yela... Mana nak cari orang yg boleh dipercayai dan diharapkan utk ambil mikail.

... Aku ni bila come to part anak, memang tak trust stranger. More prefer orang yg dikenal. Bila semua kawan kawan yg tinggal nearby tak dapat nak tolong (aku bagi upah taw... Bukan mintak tolong free ye. Hehe) coz masing masing ada commitment sendiri...



Apa lagi... Susah hati lah aku. Terus ngadu kata manager aku sampai nangis nangis... Hahaha. Terus dia suggest aku bincang dgn bos utk adjust masa keja aku. Kiranya start kerja awal, balik awal. Gitu lah.

So, last week beranikan diri jmpa bos and bincang. As expected... Bos aku okay je. No problem katanya. Dia akan tolong aku dgn approved aku start kerja jam 8am and balik pada jam 5pm (mikail balik pukul 5pm.. At least kejap je mikail tunggu).



Lega kooo aku uols. Mana nak cari bos yg berjiwa pekerja gitu. Syukur alhamdulillah... Dpt bos yg sgt baik.






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)