Followers

Saturday, March 5, 2016

Mikail Demam + Jumpa Blog Reader

Posted by Zie Madini |




Kesian anak mama sorg ni taw... kepenatan dia ikut bawa Aunty Aja & Uncle Herry dia jalan jalan sampai terdemam demam kooo kawan kecik aku tue. Hihi. Budak kecik... biasalah kan, memang cepat nak demam if jalan jalan nie

...sebab tu lah Zie belum lagi nak fly cuti cuti malaysia. Tunggu Mikail dah besar sikit. Baru bawa... Insha Allah... hehe




Nie weols ke B.Teo Child Specialist Clinic. Sebelum demam dia melarat. Nak dijadikan citer, boleh plak terjumpa dgn blog reader kat sini... huhu, Segan ler plak. Actually sebenarnya nak ambil gmbar dengan dia, tp tak berani koooo aku.Hihi

...mana lah tahu kot kot dia jenis yg bukan kaki selfie mcm aku... hehe. Thank you sis Lin sebab sudi tegur Zie time tu :* Siap bagi Mikail something lagi... hehe. Thank you sangat sangat.






Dari demam biasa, terus jadi demam panas Mikail. Huhu... kesian anak mama ni. Cuaca tak menentu. Thats why ar. Nasib kali ni Mikail nak ditempek cool fever tu kat dahi dan belakang tengkuk dia. Selalunya tak nak dia taw. 

...good boy. Semoga cepat sembuh ye, nak. Oh ye... next week baru Zie story our holiday with Aja ea ^_^ Stay tune, babes! Xoxo



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)