Followers

Thursday, March 31, 2016

Koleksi Pertama Toys Thomas & Friends Mikail

Posted by Zie Madini |


Kalau dulu, budak keck Zie tu dok sibuk kumpul Disney Cars or Hot Wheels Cars kan.... sekarang minat dia dah beralih ke arah Thomas & Friends by Fisher Price. Lega rasa mama and papa dia taw. Kalau yg Hot Wheels tu, still ok lagi...

...tp utk yg Disney Cars tu. Parkinson weh. Nasib dia start suka Thomas & Friends...so hasut dia utk mintak dibelikan Thomas & Friends train je. Nasib hasutan berjaya...hahaha.







Best par of Thomas & Friends trains ni...dorg dapat bersambung sambung. Well, nama dah pun train...of course ler kan. Hehehe. Keretapi Thomas & Friends ni di jual satu satu. So bei satu satu setiap kali keluar. Jimat.

...sebaik Mikail ni setiap kali keluar jalan, kompom ada adaaaa je rembatan toys dia. Nyampah taw. Hahaha




Hehehe...sampai muncung muncung je mulut dia mengajuk bunyi keretapi. "Chu chuuuu chu chuuu".. bunyi anak aku tu. Hehehe. Bagi je Mainan time kat meja makan... he'll behave :D Haha




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)