Followers

Tuesday, January 23, 2018

Hari Pertama Balik Ke Sekolah - Tahun 6

Posted by Zie Madini |


Semalam punya lah kelam kabut Zie turun hantar Mikail ke sekolah dan kerja. Terus terlupa kooo, Zie nak berswafoto dengan Mikail. Setiap tahun wajib kooooo iols berswafoto dengan Mikail masa hari pertama persekolah. Kalau takde mood berswafoto pun, at least Zie akan snap gmbar Mikail sorang dan post kat FB...hihi

Tapi semalam... boleh plak LUPA! Haha. 




Nasib lepas Zohor, cikgu kafa dorang ada bagi gambar dorg selepas sembahyang. So aktiviti akademik dorang selepas solat Zohor adalah bermain Playdoh! Wahhh... teruja lah Mikail main. Sebab main playdoh memang mainan kegemaran dia.




His happy face Day 1 back to school. Hihi. Sayanggg anak mama tok. Syukur lah cikgu Tehah dia still tolong zie hantarkan dia balik. Kalau tak... mahunya extra kelam kabut Zie pagi petang terkejar² dgn masa. Huhuhu

...thanks cikgu tehah. Jasamu amat weols kenang sampai bila². 

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)