Followers

Wednesday, December 26, 2012

Comel Lak dia Ber-Cool Fever

Posted by Zie Madini |



Hari tu time Mikail demam...harus kooo beli cool fever utk Mikail. Kan Mikail demam panas. Utk kebahkan suhu panas dia. Beli 2 pack...but then, hanya pakai 1 pack tu je. Coz after that, suhu Mikail dah semakin menurun...

...buat parents-to-be, uols MUSTTT MUSTTT sediakan thermometer satu kat umah taw uols. Ianya sgtttt berguna bila anak kau demam :) Zie dah melaluinya sudah ^_-







Alolololo...caaayang anak mama! Kesian dia demam. Merah je kat kawasan mata n bibir dia. But now Mikail dah beransur pulih dari demam. Cuma skrg... hilang demam berganti plak dgn blocked nose dia :(

..kesian Mikail. Mcm-mcm je sakit anak aku ni. Sakit cari "ilmu" ni bak kata org tua-tau. Heee heee +__+




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)