Followers

Thursday, December 27, 2012

Mikail dan Teether-nya

Posted by Zie Madini |



Semalam kan Zie ada keluarkan entry yg Mikail dpt hamper drpd kazen Dillah, kan? (Click SINI utk refer) Well...Teether inilah salah satu daripada benda alah di dalam nya :) Kau tgk mikail tu uols... dok perhatikan teether tu. 




Hehehe...muka dia! Haha. Zie bagi dia gigit teether ni coz skrg ni Mikail dah dok suka gigit-gigit. Asyik gigit tgn dia je. If nyusu botol, dok gigit puting botol tu plak. If nyusu bdn, abeh ler puting aku dia dok gigit...adeh!

...Dah nak tumbuh gigi ke apa anak aku ni? Huhuhu







Hehe...comel nah si manja zie ni taw. Geram lak zie tgk dia ni ko. No wonder lah aritu, papa dia pi gigit pipi dia...Hahaha. Mana tak nya meraung budak tu di buatnya. Sudahnya, kena marah dek zie ler papa dia...hehehe

...Rambut dia tu uolssss. Payah nah nak tumbuh taw. Org dok asyik ingat dia dah di botakkan je. Padahal...mmg rambut asli dia apa. Hehehe. 






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)