Followers

Monday, December 3, 2012

Gambar Tadi Pagi....

Posted by Zie Madini |



Pepagi rumah memang ada a lil bit "kelam kabut" sebab emak zie tido kat ruang tamu. Rumah kecik je koo uols. Hanya ada 2 bilik je :( Huhu. Nk renovate...nan hado money. No money , no talk maa..hehe.

Zie paksa Mikail bergambar dgn zie sebelum zie turun kerja td pagi. Ko tgk uols...bulat je mato dia. Hahaha. Its sooo like his father :P







Ko tgk uols...payah nah nk tarik perhatian dia. Dia still dok sibuk nk tgk seluar zie...haishhh. Tgk camera lah syg...huhu. 




Skrg ni Mikail dh suka dok ketap bibir bawah dia jer. so cute anak bujang aku sorg ni taw...hehe. Pipi dia semakin hari semakin tembam dah zie tgk taw.










Mikail Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

sangat2 comel la Mikail... cubit pipi bulat dia tu sikit...

Misz Mieza said...

Serius so cute la anak bujang Zie ni.. Rasa nak gigit jer pipi tembam Mikail ni tau.. ^_^

ct cheery said...

meh cubit kit pipi gebu dia tu..rasanya cheery xleh jd bibik mikail ni,t cium xbenti..hehe

fiza said...

Mata bulat ☺☺

korie hensem said...

mikail comel sgt!
geramlah

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 28 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)