Followers

Friday, January 11, 2013

Kau Tengok Uols... Kerja Bapak Dia. Haishhh...

Posted by Zie Madini |



Hehe...macam kembar lak dorg dua ni. Versi tua dan versi muda...kehkehkeh :P Alololo...ko tgk Mikail tu uols...dia dah reti nak ambil handphone di tgn husband zie tu weh....abeh lah nanti. Yg apak nya pun satu. Org suruh tengok-tengokkan Mikail kejap..

...dia pi buat 2in1 kerja ler plak (sambil jg, sambil main games di handphone. ceh)






Mama dia plak...dok berniaga kau! Haha. Nak jd businesswoman yg berjaya kekononnya. lalalala. Insya'Allah. Who knows, kan? :P






Kau tgk ni uols. Main sesuka hati dia je nak sarungkan stocking kat kaki anak dia. Sebelah lain koo. Adehhhh! Awat lah dengan papa dia malam tu. Ting tong ke apa dia. Haha. Tu la...dok khayal sgt main games...nak cepat, sudahnya tersilap sarung.

...hemprhh. Tp takpe lah. At least dia still lg nak bantu zie jaga Mikail time zie tgh online. Kalau husband zie in town, syorga kooo zie berblogging n berniaga dgn aman. Hohoho.




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)