Followers

Monday, January 14, 2013

Semakin "Jambu" Koooo Anak Aku

Posted by Zie Madini |






Sabtu tadi bawa baby Mikail gi shopping lagi. Kali ini...weols bertiga nak ke India Street. Nak cari kain utk di buat baju kurung fesyen sempena majlis perkahwinan abg su zie, Minie, pd bulan 3 nanti. Dorg jadikan zie salah seorg bridesmaid dorg...

...since warna dagh being confirmed. Harus koo cecepat cari kain.





Ek'eh, apalahhh yg di tengokkan tu sampai terjelir lidah tu. Tengok anak dara org ke kau ni nak oiiii. Haippp! belum baghlil lagi..neyhiii neyhiii. Hehehe






Dia dok tengok papa dia arr actually. Dok tengok papa dia reversed kereta. Mikail nak pandu keta gak ke? hehe...tunggu lah kau dah besar nanti Mikail. kompom kau ku jadikan my driver...hohohoho :P Itu gunanya beranak weh...haha






Alololo...comel nah dia pi tarik selimut dia ni. Mata bulat-bulat. Anak mata lak beso...lagi menyerlahkan kecomelan dia. Syukur alhamdulillah dikurniakan anak secomel ni. hehe. Alhamdulillah.






Ni dia tgk tgk mama dia plak. Tengok zie sampai tak terkelip-kelip mata dia taw. Awat sayang? Mama nampak cantik ea? Ceaaaa...statement woi! Panggggg! Just kidding :D






Since husband zie malas nak bawa stroller (part naik and turun escalator tu yg payah), so dia kata dia yg dukung Mikail. Well..anak bapak maaa :P Zie lak...jd mem kat sebelah. Klik keletok klik keletok guna heels...kehkehkeh.

...but hey, zie guna heel pun ok je dukung mikail taw. No hal punya. Tp itulah...disebabkan mikail ni dah pun 7kg berat...termengah koo aku nk bawa dia. Tu yg sentiasa hubby yg bawa. Dia lelaki maa...stamina kuat lg dari zie. hehehehe




P/S:
Suka hati bila mikail jd perhatian
semua org. Dok dgr org dok kata
dia comellll je memanjang. Kembang
hidung weh dgr. hahahaha






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)