Followers

Tuesday, January 8, 2013

Papa dan Baby Mikail :) Love Them Both ❤

Posted by Zie Madini |







Saljikan uols pepagi buta ni gambar baby mikail malam semalam...hehe. Loveeee sesangat tengok gambar 1st Mikail tu. Nampak manisssss je bila dia ketawa cam gnie...hehe. Pssttt...bila kau tengok anak kau tergelak cam tu sekali...

...seriously i tell u, gembira giler rasa hati kau taw. Sanggup jadi "badut" semata-mata nak tgk anak ketawa cam gitu. hikss ^_-






Alololo....kiss baby mikail je ke, Mohamad Abdillah? Mama tak ke??? eh...?? hehehehe :P Kidding! Inilah dinamakan kasih sayang ayah buat anak tercinta :)






Happy je tengok suami bermain dengan anak camni taw. Kesakitan bersalin memang terasa sangatttt sangat berbaloi bila tengok kegembiraan dua beranak ni...hehe. Sejuk perut mengandung koooo uols :D


0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)