Followers

Monday, February 23, 2015

Lunchoen at Secret Recipe, Plaza Merdeka

Posted by Zie Madini |



Hehehe....si kecik comel jadi model Secret Recipe jap :D Bawa emak and Mikail makan tengah hari. Malas masak... sekali gus nak shopping lepas tu... hehe.




Menu utk 3 orang. Tapi akhirnya semuanya Zie yg akan habiskan. Hehehe. Nasib metabolisme badan cepat membakar lemak. Kalau tak....gendut koo jadi aku. Asyik habiskan makanan anak or emak or suami. Hahaha





Appricot Orange Slushie untuk Zie dan Mikail. Sharing is caring...haha.. Ice Lemon Tea tu plak untuk emak,

Thai Style Fried Rice ni, untuk emak. Menu kegemaran emak setiap kali makan kat sini taw. Zie plak suka kat sambal belacan dia. Pedas tapi sangatttttttt lah sedap. 

Spaghetti Oglio Olio

Black Pepper Lamb Pie with Fries and Salad

Haaaa...kedua dua menu ni, Zie yg punya taw. Hehe. Actually tak nak fries and salad tu. Nak makan lamb pie tu je. Alih alih sampai siap ada fries and salad. Makan je lah uols. Tak nak pelayan tu in trouble nanti sebab salah ambil order.

...kesian nanti.





Meanwhile utk Mikail... kid's burger :) Zie order beef burger sebenarnya. Sampai plak chicken burger.... uwaaaa!!! Takpe lah... makan je lah. 2x dah pelayan tu salah ambil order. Tapi takpe...makan je. 

...jgn cerewet sgt. Janji kenyangkan Mikail.... itu sudah memadai :)






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)