Followers

Wednesday, March 11, 2015

Disney Cars Collection :: Tom The Race Tow Truck

Posted by Zie Madini |



Menambahkan Tom the race tow truck ke dalam koleksi Disney Cars mikail :) Come je combination warna si Tom ni. Biru kuning seyyy..hehe. Zie skrg mcm dah minat dgn warna navy blue kooooooo. Kalau light blue tak minat. must navy blue.

...dah tak berapa nak RED dah zie sejak menjak dah tua ni. Hehehe.







Ceaaaa...senyum sampai ke telinga kooo dia. Mana tak nya, asal kuar je jalan²... kompom akan dapat mainan baru. If tak Disney Cars, hot wheels. Hehe. Takpe... anak still sorg. Still mampu lagi nak layankan apa yg dia ngiyaukan.

...lagi pun benda alah ni tahan sampai bila² sebab besi, kan. ada gak kenangan mainan dia utk dia tengok bila besa nanti :D






So uols, meet Tom the race tow truck ^_- Lepas semua watak dalam movie Cars habis di kumpul. Akan start kumpul watak dalam movie Planes plak. Hehe. Comel² gak taw mainan tu. Koleksi utk Zie gak tu sebenarnya...hiksss ^_^





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)