Followers

Friday, March 27, 2015

Rolling Library Untuk Mikail

Posted by Zie Madini |

Sementara tunggu Mak Nek dia, weols Selfie dulu...hehe

Semalam Zie keja setengah hari je. Sebab sebelah petang nak bawa Mikail pergi check-up kat klinik. Dekat je klinik tu dari rumah Zie...hehe. Lepas balik dari klinik... weols bertiga terus ke The Spring. Niatnya nak bayar bills. 

...alih² utk habiskan masa (tak nak kena traffic jammed...6:30pm baru balik), weols pun jalan² shopping barang Mikail je lah. Utk buang masa. Hehe






Destinasi pertama ke MPH  Bookstore. Zie nak beli buku utk Mikail belajar :)  Uols tgk tu... teruja kooo dia. Tak sabar² dia nak mama dia pi bayar. Dia sendiri angkut pi bawa kat kaunter pembayaran. Sayang Zie lupa rakam video dia time tu. 

...mulut dia riuh seakan weh. Teruja ler tu. Semua yg ada di kaunter tersenyum tgk dia. Aww... so cute anak mama ni ah :P





Inilah yg Zie beli. A "rolling library" hehe. Consider lepas belajar, mikail boleg main "library" tu...hikss. Kira 2in1 excitment. Dah macam kinder joy ler plak gamaknya. Hahaha :D







Dalam truck library tu ada 5 buku. Semuanya in English. Memang Zie purposely beli in english. Nak mulakan english class buat dia :D Kalau setakat simple english ni, still mampu lagi zie jadi cikgu dia. Para ibu adalah guru yg terbaik buat anak² dorg maa... ceaaa ^_^




Macam ni rupa dalam buku tu. Kira macam buku blok gak lah. Cuma nipis sikit je helai² dia. Tak setebal yg aritu zie beli. 



Keep up the spirit, young man! Hehehe....gitu lah anak mama. Rajin belajar :P Kekalkan semangat rajin belajar tu sampai ke tua ea, nak. Insy'Allah... insya'Allah :D










0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)