Followers

Tuesday, March 17, 2015

Buku Blok Pertama Mikail

Posted by Zie Madini |


Minggu lepas masa bawa Mikail jalan jalan, weols singgah kejap kat MPH Bookstore. Zie nak cari buku blok buat Mikail. Since b]skrg tgh bulan, beli yg jenis budget dulu lah. Hehehe. Yg brand Fisher Price cantik sebab material plastik.

...gaji nanti lah beli yg brand Fisher Price.





Beli Mikail Abjad dan Nombor dulu. Supaya dia kenal huruf. Actually dia memang dah kenal melalui learning application di Tablet dia. Cuma more better sekiranya Mikail belajar sesuatu yg dpt di pegang. Errr... paham tak ek apa yg zie cuba sampaikan. Hehe

...payah nah nak explain in BM. Kalau in local sarawakian language, laju je aku terangkan. Haha :D





Alololo....besar dah anak bujang Zie ni. 30 hari bulan Ogos ni nanti genaplah umur dia 3 tahun.







Belajar rajin rajin ea anak sayang :) Dah besar nanti jadi doktor ye... hehe. Aminnnnnn. Insya'Allah... itu lah yg di harapkan ^_^







0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)