Followers

Friday, September 4, 2015

Mikail 3rd Birthday Celebration : Captain America Theme

Posted by Zie Madini |


Ceaaa... My Captain "M"... hehe. Mikail jadi Captain America Junior... hihihi. Throw back entry nie ea uols. Pada malam 30th August bulan lepas, weols celebrate birthday Mikail. Celebrate kecil²an je.... among family members jek.

...antara keluarga madini dan keluarga morsit  :)





Teruja kooo dia sambut birthday dia. Berpeluh² je kawan kecik si ni lari sana sini. Last² terjatuh tersungkur dan pipi terkena bucu kerusi. Haaaa... hambik kau. Dah kena baru reti dok diam...hehehe.






Antara juadah² utk majlis hari jadi Mikail. Tahun ni zie tak tempah cupcakes. Zie ganti cupcake dgn shepherd pies je. Gigih je aku buat pies...hiksss.




Paper props sponsored by Chu Majorflava (click to view her blog). Sangat comel! Berebut je ipar duai nak rembat. Nasib some zie cakap zie nk simpan utk kenangan. Hihi




Mikail with Uncle Benjamin dia. Mikail ni memang taw... dgn org lain nak dia bergambar senyum² posing ². Cuba suruh dia bergambar dgn mama dan papa dia... huh! Payah beb, payah!




Emak Zie - Mak Nek Zie - Makcik Zie. Hehehe. Baru balik dari kampung dorang. Sekarang Mak Nek zie dah duduk dgn weols. Alhamdulillah... takde lah nanti emak sentiasa susah hati terkenangan emak dia.





Hehehe...kalah mikail. Mikail part zie suruh dia pegang topeng tu, takut weh dia. Ceh! Super hero mender nyer if dgn topeng sendiri takut. Hahahaha






Masa utk tiup lilin! Terlupa plak zie nk snap dekat gambar kek dia. Actually ada kes ke tue. Malas nak bising lagi. dah puas bising di FB hari tu. Hahahaha. 




Selfie sat dgn mama, nak :D







Hehehe..teruja dia dapat hadiah. Thank you ipar duai dan adik beradik yg sudi datang memeriahkan majlis hari jadi Mikail yg ke-3 ni. And thanks for the gifts as well ^_^ Dan buat mikail, semoga membesar menjadi anak yg soleh.




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)