Followers

Friday, October 2, 2015

Gambar Formal Pertama Mikail

Posted by Zie Madini |


Alololololololololo.... comellllll je dia bergambar passport. Hehe...nama je gambar passport, but sebenarnya bukan utk buat passport si kecil comel Zie ni. Tapi utk borang kemasukkan dia ke tadika pada tahun hadapan. Kena submit borang dan jelaskan yuran pembelajaran sebelum 31.12.2015 ni. 

...Tu yg semalam, memandangkan husband zie still cuti, suruh dia uruskan hantar borang kemasukkan Mikail ke tadika. Hantar borang dulu then tggu pihak sekolah bagi surat penerimaan dalam bulan 11 nanti. Lepas tu baru proceed buat pembayaran yuran :)




Zie dan suami hantar Mikail tadika di sekolah Tahfiz ni. Di private school ni, buat masa sekadar ada tadika dan sekolah rendah je. Nursery pun ada gak actually. Dengar khabar, dorg akan bina sekolah menengah gak nanti. Harap² sebelum Mikail habis darjah 6 nanti.... sekolah menengah tahfiz ni akan siap.

...mudah²an. Semoga cepat siap so that tak perlu uruskan pemindahan sekolah nanti. Hehe



Hehehe...dah besa dah anak mama ni. Rasa baru semalam je memangku dia, susukan dia. Awww... kenapa kau membesar begitu cepat nak oiiiiiiii. Huhu. Start next year, dah tak dpt lagi zie nak bershopping seakan. Hehehe. Budget utk shopping semua dah buat anak dan his education saving.

....byk dah perancangan zie utk mikail buat dia masa hadapan nanti kooo uols. Semoga semua perancangan Zie akan berjalan dgn lancar. Kita hanya merancang, Allah swt yg menentukan. Dan sebaik² perancangan adalah perancangan Allah swt.

Anak adalah investment utk kita masa hadapan. Semoga Mikail membesar menjadi anak yg soleh dan berbakti kepada kedua² ibu bapa dia. Zie nak dia tahu dan paham tanggungjawap dia sebagai seorg anak lelaki dan seorg lelaki :) Insya'Allah..




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)