Followers

Thursday, November 5, 2015

Asal Keluar Jalan... Kompom Ada Je Rembatan Mikail

Posted by Zie Madini |

Bestnya jadi Mikail. Asal keluar jalan je... kompom balik rumah bawa keta mainan baru dia. Zie dan husband selalu je kalah dgn drama air mata dia.

....lagi pun yg dia nak, beringgit dua je. Kalau sampai cecah ratusan, tak kuasa nak bagi. Bagi tangan nak..eh! Hehehe.




Kali ni dia nak diecast lamborghini. Dia sendiri yg pilih. Weols tukar ke Hot Wheels yg harga RM8.90 tu... tak nak weh.

...nak lamborghini tu gak dia. Demand nah. nasib rega tu still mampu lagi. Coz weols guna membership bonuslink, byr less than original price.

Fuhh..lega. hehe.



Dah dapat keta mainan baru... happy. If tak... mata sentiasa terkandung air. Nyampah nah. Kau tunggu lah bila kau dah kerja nanti, Mikail.

....turn mama plak yg mengiyau nak kau beli itu ini. Tak nak beli, mama buat macam kau...menghempas diri ke lantai. Haaaa.... baru kau tahu rasa. 

...errr, kalau zie tak nyanyuk.... agak agak nak ke aku buat gitu weh. Hahahah. Kussss semangat ^_^





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)