Followers

Tuesday, August 25, 2015

Mikail "Paw" Kak Mida

Posted by Zie Madini |



Another more throw back entry. Hehe. Bulan lepas nyer story rasanya ni. Hihi. That day bawa Kak Mida gi jalan². Nak temankan Zie bawa Mikail kuar jalan². Kesian tgk anak semingu² tu dia duduk kat rumah je. So during weekend, bawa dia jalan² kat kawasan dekat² dgn rumah je.

...awalnya niat nak ke Pustaka. Ambil angin petang and santai² makan ice cream. Tapi boleh plak hari hujan...huhu





Sementara zie tunggu giliran ice cream gula apong zie, kak mida bawa ler Mikail merayap kat dalam Jun Rong. Hasil daripada "rayapan" dorg... mikail menyamar botol air Cars ni.. Hahaha. Budak² kalau dah pegang barang and dah ajak kau ke kaunter bayar...

...if kau tak bayar or letak balik benda alah tu ke tempat asal... kompom dia melalak nangis. Kompom! hehe. Mikail dah start berperangai gitu...haishhhh. Stresss. 

Berbalik pada story kak mida and Mikail. Mula² kak mida suruh Mikail pin botol air Ben10. Sebab kat rumah mikail dah pun ade botol air Cars. But mikail being mikail... nak juga Cars. So cars it is. Hihi




Nasib gak ler Mikail "paw" kak Mida beli botol air tu. Coz botol air lama Mikail gambar Cars sudah mula mengilang. Terhakis dek air. Hihi. But still Mikail still syg kat botol air Cars dia yg lama. Dia still gak nak guna.

...sudahnya ada 2 kooo botol air dia di pakai serentak. Ikut suka dia lah nak minum bergilir². hahaha. Apa² pun, thanks kak mida!




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)