Followers

Tuesday, January 19, 2016

Kembali Ke Sekolah Selepas Cuti Demam Yang Panjang

Posted by Zie Madini |


Semalam bermulalah lagi drama tangis menangis Mikail di awal pagi. Kes dia tak nak pergi sekolah.Meraung lah dia nangis di awal awal pagi. Dia ingat tangisan dia tu weols nak mengalah and turut cakap dia ler kekononya tu.

...sorry, nak. Kau tetap gak pergi sekolah tak peduli kau nangis bagai apa. Huhu. For your own good. For your future. Actually susah hati bila tinggalkan menangis nangis. What to do lah kan. Kena gak keraskan hati if nak anak pandai 





Bila balik sekolah, ceria weh si kecik ni according to Sarah (kwn zie yg tolong ambilkan dia). Sibuk je dia gtaw Aunty Sarah dia, yg mama dia tk dapat ambil sebab mama dia kerja. Hahaha. Cubalah pepagi semangat dia ke sekolah seceria mcm dia balik sekolah.


....alahaiiii... anak anak. 




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)