Followers

Tuesday, May 17, 2016

Koleksi Angry Bird, Mcdonnal Happy Meal

Posted by Zie Madini |

Kau tengok expression muka dia tu uols. Senyum lebar tanda puas nah dia. Hihi  Lately ni asyik mintak ke Mcdonnallll je dia memanjang. Zie tahu "udang di sebalik batu" dia tu. Dia bukannya nak makan sangat pun

....dia nak permainan Angry Bird dari Happy Meal je sebenarnya. Grrrrr... grrrrrr.




So far dua dah dia kumpul. Mula mula malas nak ambil pusing sangat dgn toys dia ni. Aritu terpanggil ler plak nak skodeng benda alah 2 ekor tu. Rupanya kau boleh "tembak" guna tu rupanya...hehehe.

...aku plak yg teruja woi. No wonder Mikail berhantu nah dgn koleksi Happy Meal kali ni.Hehehe




Angry Bird yg warna putih tu, kau tekan je ekor dia tu ke bawah. Tertembak lerrr cekera bulat dari benda alah coklat tu. Meanwhile yg Angry Bird warna Yellow tu plak, kau tekan benda alah warn hijau tu.... terbang lerr si burung kuning tu tepat kat batang hidung kau...haha!

...itupun if kau "aimed" hidung orang ler ek. Hihi. Habis zie and Mak Nek dia, dia pi tembak. Sampai marah pun ada gak dibuatnya. Hihi. Last sekali zie ugut dia, akan nak pi beli lagi if dia keeps on tembak kat orang or Olin (err...Olin tu nyau zie...hehe)

Baru dia tembak dinding je...hehe. Tahu takut :P



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)