Followers

Monday, May 16, 2016

Selamat Hari Guru : Sambutan Pertama Mikail Bersama Cikgu² Dia

Posted by Zie Madini |
Photo by : Chu Majorflava
Belong to: UNIMAS

Selamat Hari Guru buat semua cikgu² di seluruh dunia **ceaaa...budget ler tu seluruh dunia baca blog aku. Haha. Kasi can arr fefeling kejap :P ** 

Kali ni celebration Hari Guru zie sangattt sangat looking forward taw. Sebab kali pertama maaa Mikail akan sambut dengan cikgu² dia. So teruja kooo aku buat kraf bagai utk tempek di hadiah² cikgu² Mikail. Hehe. Boleh refer kat entry ini --> Kraf Sempena Hari Guru (klik utk view) 





Sebagai tanda terima kasih Zie buat cikgu² dia sebab sudah didik dan jaga Mikail sepanjang 9jam di sekolah. Jasa uols semua amat Zie hargai. Dan buat cikgu² yg pernah mengajar Zie di zaman sekolah zie dulu, ribuan terima kasih buat kalian.

...Semoga Allah swt pjgkan umur cikgu² dan murahkan rezeki cikgu² sekalian. Amin...



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)