Followers

Tuesday, June 14, 2016

Mikail Ke Mikayla Nie?

Posted by Zie Madini |


Kusss semangat tajuk tu. Simpang malaikat 44... puh puh puhhh. Huhuhuhu. Hari tu, Since kebanyakkan shawls lama dah Zie tak pakai, ingat nak kemaskan shawl collection zie. Mana² yg totally tak nak pakai lagi, akan bagi kat orang.

...zie ni, ada satu tabiat yg sgttt tak elok. Once dah beli baru, yg lama terperokkkk je dalam almari tak tersentuh² lagi. Tu yg husband suka nah bebel. Hihi. 

Masa tengah ngemas² shawls tu kan, adalah budak kecik ni mengacau.

::
::
::
::
::




Kau tengok. Dia sendiri yg pakaikan tu. Siap cakap "Mama... mcm ni ke mama pakai. Macam ni kan? Kacak sik saya?"... ek elehhh, Mikail ni ikut mood dia nak berbahasa Malaya. Kalau dtg mood gedik dia, haaa... campur² ler bahasa dia pakai. But more ke bahasa Malaya. Hahaha. Ngade taw

...Apa lagi Zie, terus.. awwwww, comelnyaaaa kau nak. If uols tgk dia live² bershawl gitu... 100% mcm perempuan. Adoyaiii. "Touch wood" nak oiii. Kau tu lelaki, Mikail. Jgn memandai nak jadi Mikayla. Mikayla tu nama mama reserved siap² utk adik kau nanti... eh! tetiba. Hahaha






Mikail Copyright©

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)