Followers

Tuesday, July 26, 2016

Akhirnya... Dapat Juga Dia Kereta Robot Transformer

Posted by Zie Madini |

Budak kecik yg dok "ke bulan" khayal tengok TV y gedebak besar. Kalah nah TV yg ada kat rumah dia. HIhi. Tu yg dia tak berganjak ganjak tengok :D Lepas habis "khayal" tgk TV tu... dia mengiyau lagi kooo nak ke Parkson.

...ingat plak dia kat shopping mall ni ada Parkson




Kau tgk reaksi dia kat gambar background tu. Dia dah mula nak hentak hentak kaki, if tak turutkan. Dia akan mula nangis, pastu bergolek atas lantai. Menyampah taw. Kalau zie, zie memang hati keras je tgk dia gitu. Biarkan aje. 

...tak kuasa nak pkir apa org sekeliling kata. Coz kau tgk je la price Transformer yg dia nak tu. Bukannya berpuluh harga, Beratus. 





But then... papa dia mengalah. Again.... alahaiii. Nak aje aku tanganka budak kecik tu taw.... eh! Hihi. Papa dia kata, consider hadiah hari jadi dia in advance. Meaning next month, Mikail hanya dapat hadiah hari jadi dari mama dia je...hehe

...dengan redha, pi kaunter bayar




Then... zie plak yg rasa cam tak puas hati. Mcm papa dia tu manjakan dia nah. Zie tak puas hati coz kalau beli waller Guess (since skrg ni ada wallet yg tgh on sales 70%), dah lepas nah dah tu. Sakit plak hati zie...haha.

...takpe takpe. Duit husband. Kalau duit aku, kuasa mama nak oiiiii. Peduli apa kau nangis golek golek kannn. Hihi. coz nanti, kejapppp je benda alah tu dia hancurkan. Bukannya dari material besi tu. Plastic okeh... plastic

...ishhh, tak puas hati nah. Hahaha





Ginie lerrr rupa benda alah yg si Mikail idam idam kan tu. Lepas ni kau mengiyau lagi, kompom aku piat telinga. Takde nyer nak berhabis ratus ratus lagi utk kau anak oiii. Tak elok gitu. Baik mama belikan baju je...ada gak faedahnya.






Ginie plak rupa benda alah tu bila dah bertukar menjadi robot. Dahlah kecik... ishhh. Tak puas hati weh. Hahahahaha. Melepas aku nak membodek papa dia belikan wallet guess aritu.... eh! hihihi... Peace yow...



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)