Followers

Tuesday, August 16, 2016

100% Macam Papa Dia

Posted by Zie Madini |



Alahaiii... anak oh anak. Kenapalah kau photostate muka papa kau 100% nak oiii. Penat tau mama mengandungkan kau, pastuh betapa sakitnya mama bertarung nyawa melahirkan kau... alih² lahir je, ikut muka papa. Haha. 

...well, siapalah kita hendak mempersoalkan ciptaan Allah swt, kan :) At least kulit dia putih ikut Zie... tu pun dah syukur. Ni baru lah dinamakan hadiah buat suami. 100% ikut papa dia. Hihi. Tengok tu gambar papa dia time umur dia. SEBIJIKKKK... hahaha

Jeles mama tau, Mikail.


0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)