Followers

Friday, May 12, 2017

Mikail Buat Persembahan ♥ Jadi Penyanyi Utama Kelas Dia

Posted by Zie Madini |


Pada 12.11.16 bulan lepas, tadika tempat mikail belajar buat persembahan penghujung tahun sebelum dorg star cuti sekolah :) So... secara rasminya, inilah persembahan dari Mikail yg ke-2 ^_^





Tadaaa... persembahan dari Kelas 4C. Hehe. Masa dia naik atas pentas tu, berdebar debar gak jantung zie koo. Takut sejarah mungkin berulang... hahaha

... kan masa majlis anugerah pelajar terbaik dia aritu, dia nangis time on stage masa buat persembahan. Hahaha






Nasib kooo kali ke-2 ni, dia cool je. Tak nangis. Agaknya tak nak kena ejek zie kot, nangis on stage. Hahaha. Dan dan lagi dia jadi lead singer untuk Kelas dia...

... memang wajib kooo dia tak boleh nangis.




Syukur alhamdulillah. Dari awal persembahan sampai habis persembahan, dia tak nangis dan persembahan berjalan dgn lancar.

... that's my boy! Hehehe




Penyanyi utama Kelas 4C ... my little handsome boy, Muhamad Mikail :) Last minit kooo cari jubah hitam dia tu. Nasib jumpa... hehe

Warna hitam senang je nak cari. Sebab kebanyakkan warna jubah yg ready stock byk berwarna hitam dan putih :)







Bila majlis selesai, dia nak santai santai kejap kat tepi kolam di Ma'had Tahfiz Tun Abdul Rahman Ya'kub. Future sekolah rendah mikail kelak... insha Allah. 

Cantik koooo permandangan kat Ma'had Tahfiz ni. Sejuk mata memandang.




Masa untuk balik, kata nenek dia. Actually dia still lagi nak santai santai tengok ikan kat situ. 




Sebagai anak yg baik dan menurut kata, once kita ajak dia balik... dia akan ikut cakap kita tanpa memberontak. Semoga berkekalan sampai bila-bila sikap baik mu ini duhai anakku.. amin.




Ni dia video persembahan dia haritu. Happy watching. Slow je suara dia... haha. Malu ler tu ^_^





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)