Followers

Friday, May 12, 2017

Raptai Majlis Konvokesyen Tadika Tahfiz @ Hari Penganugerahan MuridTerbaik

Posted by Zie Madini |


Cari Mana Mikail kat atas pentas tu... Hehehehe. Throw back entry ni ea. Last week dia ada rehearsal kat Shhh.... tak leh gitaw. Coz belum berlalu... untuk safety purpose ye ^_^

Tadika dorg tumpang dewan kat nearby je. Dekat je dari tadika dorg.




Take 5 and Peace yow! Hehehe




Tengok dia tu. Tak reti ler nak duduk sopan sopan. Hahaha... kids *sighhh* Kalau zie ada baru behave dia.

Thanks Cikgu Rose and Cikgu Bie sudi snap gambar Mikail time rehearsal untuk tatapan zie sekeluarga :) Appreciate it so much! ❤️

Actually byk sebenarnya gmbar dorg sent. Tp tak clear sgt. Ni je yg paling clear untul di abadikan dalam blog ni. Hehe.

1 more day left... tak sabarnyaaa nak tgk Mikail buat persembahan di pentas dan terima anugerah murid terbaik nanti

Im so proud of u, sayang :)




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)