Followers

Friday, July 10, 2015

Habis Dinding Di Conteng... MIKAILLLLLLLLLLLLL

Posted by Zie Madini |



Aduhhhh uolsss.... migraine Zie noks oiiii, migraineeee. Ada tengok bckground gambar Mikail tu. Aduhhhhh... stresss stresss. Mintak nyawaaaa... mintak nyawaaaa. Mikail ni kan... eeee geram nyaaa. Nak marah pun tak boleh. Sebab budak besar tu apa lah tahu, kan.

...wrong move Zie belikan dia whiteboard + marker aritu (klik entry ini --> White Board Pertama Dia utk baca balik). Jemu conteng whiteboard dia... dia pi conteng dinding. Dinding di ruang tamu plak tu uolsssss. Arghhhhh!

Dahlah tak lama lagi nak raya. Dah lah plak emak dia ni takde bonus raya tahun ni Sistem pentadbiran syarikat bertukar. No more bonus for raya. Akan dpt bonus pada tahun baru cina je. Haishhhh... Mikail Mikail.

Biarlah berconteng. Buat bodo je nanti if tetamu tengok or tanya. Huhuhu





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)