Followers

Friday, July 3, 2015

White Board Pertama Dia

Posted by Zie Madini |

Hari tu masa weols shopping for raya, sempat gak zie ke Daisu shop. Nak cari barang kraf sebenarnya... hehe. Alih² terjumpa ini. White Board + Whiteboard marker yg warna warni.Terus rembat. Utk pembelajaran Mikail.

...idak ler dia dok conteng atas buku je. 




Budak yg excited. Dalam kereta terus menconteng kawan. That's the spirit, son! Hehehe.

Zie: Mikail lukis apa tu ye?
Mikail: ...umah. k'el lukis umah
Zie: ...err... **Krikkk kriikk bunyi cengkerik**


Hahahaha...rumah pun rumah lah nak oiii. Ekot suka kau lah nak. Nanti kat rumah baru mama ajar mcm mana bentuk rumah yg sebenarnya ye. Hahaha




Hehehe... ni papa dia yg ajar dia lukis tu. Happy je dia. Tahun depan dah masuk tadika dah dia. cepat je masa berlalu...





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)