Followers

Wednesday, January 21, 2015

Mikail Selsema

Posted by Zie Madini |

Alolololo....kesian si hyper kecik zie ni. Selsema kooo dia gara-gara kena jangkit dgn Zie haritu. Yelah...dah tidur sekatil dgn zie...once sorg demam atau selsema, sure yg lain kena gak.. Hehe. 

...Mikail kena blocked nose. Time malam malam masa nak tidur... susah dia nak bernafas. 





Si Mikail ni kan...tak sihat camne sekalipun dia,  bermai tetap jalan kooo. Takde istilah, Sakit... rehat. Dlm mimpi lah noks. Huhu. Bawa dia ke B. Teo Child and Family clinic also known as child specialist.

...zie suka bawa mikail ke sini sbb ubat dia sgt berkesan. Dah pun nama child specialist kan. Semestinya. Harga pun murah je. 




Doktor  kasi mikail nasal spray utk pecahkan hingus yg sumbat tu. Dan ubat selsema jenis syrup. Tu lah yg semalam, Mikail bertangisan menghempas diri golek golek atas lantai berdrama bagai nak makan ubat.

....skrg Mikail dah stop makan ubat sebab dah sihat dah. Takkan nak kasi kan. Nak bagi vitamin...pun dah bagi. sekali sehari je mikail makan vitamin. Takkan nak bagi tiap saat kan. Geram dgn mikail. Dpt anak suka makan ubat pun susah gak sebenarnya...huhu

...stresssss mak noks! Hehehe







0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)