Followers

Thursday, January 8, 2015

Workout Partner!

Posted by Zie Madini |

Inilah dia workout exercise partner Zie, uols. Siapa kata jaga anak kau tak boleh nak bersenam bagai. Heret je sekali anak senam sama²...haha. Tapi cara kena ada....so that kau akan dpt workout dgn jayanya ^_^ Hiksss.

...ini workout di rumah je dapat ea.





Ni zie tgh buat sit up. Dia akan duduk dlm posisi gitu dan tunggu zie utk cium dahi dia. Masa zie bangun time sit up tu...time tu lah zie cium dahi dia. Apa lagi kawan oiii... happy je tergelak. Hehe. Kalau zie buat push up and plank plak...

...dia duduk kat belakang plak. Mana taknya sentiasa tak capai kiraan yg di target. Sebab berat dia dah 13kg. Bygkan bawa berat 13kg di belakang. Paling byk pun dpt buat push up n plank 10 counts je. Hahaha. Takpe...janji hado.

Dalam waktu yg sama, u keep ur child entertain. Itu yg penting ^_- winkss...








0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)