Followers

Friday, April 11, 2014

Mikail Dah Beransur Pulih Sudah :)

Posted by Zie Madini |



Dah beransur pulih dah anak bujang zie ni, Tp still gak kena paksa dia makan ubat. Coz doktor kata...carry on bagi sampai seminggu w/pun dia sudah beransur pulih. Kau tgk gambar tu uols...kena 2 org, baru dpt bagi ubat kat dia.

...kalau tidak...meronta bagai apa. Hehehe. Kesian mmg kesian tgk...tp demi kesihatan dia, hati kena keras sikit.




P/S:
Apa yg dia dpt dari "demam" dia ni???
Dia dah mula nk meniarap ko uols. Cepat
nah dia nk niarap. Tp belum sempurna lah
tiarapan dia. Hehehe.




1 comments:

Rose Azadir said...

demam nak pandai tu....anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer...

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)