Followers

Friday, April 11, 2014

Teddy Bear Stocking Yang Comel Buat Si Comel Mama :)

Posted by Zie Madini |



Semalam zie pun ada beli something buat baby Mikail taw. Beli barang utk papa, kena beli barang utk anak gak. Baru adil...hehehe. Ceaa...ada ke camtu? :P Zie ternampak this cute Teddy Bear stocking. Terus hati berkenan kooo.

Ianya jenis knitting...dijamin kaki Mikail akan sentiasa panas bila pakai ni nnti...hehe.






Weeewitttt...ada anak org tue pakai stocking baru koooo uolsss. Hehe. Kirim salam kat stocking ek, Mikail. Comel nah...secomel engkau. Ceaaa...hehehe :P




 

Benda yg comel buat insan yg comel, betul tak uols? ^_^ Suka arrr tgk kaki Mikail. Kecik nah...Best kooo dah ada anak uols. Pengubat kebosanan engkau :) Dan dan lagi skrg ni Mikail dah pandai bawa zie bercakap taw...

...dia cakap bhs baby dia lah. Pastu senyum-senyum...so cute! Ada masa nanti zie ambil video utk uols tgk ea....hehe.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ---> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)