Followers

Friday, April 11, 2014

Mikail Buat Perangi Semalam. Emergency Balik Aku... Huhu

Posted by Zie Madini |



Si Muhamad Mikail ni kan uols...eeee geram giler zie nk sekeh-sekeh dia ni taw. Lately ni, dia dah reject susu botol. Yg dia nak "susu kantung" emak dia niiiiiiii gak. Tension taw. Part tak kerja, takpe...zie sanggup bersekang mata bagi dia 24jam. No hal...

...tp bila part bekerja, dia still gak reject susu botol, seriously...tekanan koo aku :( Semalam almost 3pm emak called, suruh zie balik kalau dpt. Coz emak kata, Mikail ngamok...dia nk susu zie. Dari jam 11am sampai almost 3pm...

...NON-STOP dia nangis kooo. Tu yg mak risau called zie suruh balik. Apa lg...gelabah ler zie dibuatnya. Nasib baik boss zie jenis yg sgtttt sgttt memahami. Dia bagi zie balik w/pun zie ada kerja urgent. 

Boss kat postpone ke esok je. dia suruh zie utamakan Mikail. Nasib dpt boss cam gnie.Sampai je rumah,  dari jauh dh dgr dia melalak nangis :( Once bagi susu zie...terus senyap n tido kooo dia. Tp tak nak lepas. if lepas...start lg merengek...

...tolong zie uolss. camne nk kasi Mikail tak reject susu botol lg. Even susu zie yg zie pump pun dia tak nak. Dia tetap gak reject n sanggup berlapar. Mikail...jgn buat mama gnie syg. Mama kerja....




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)