Followers

Friday, April 11, 2014

Tabung Buat Mikail :)

Posted by Zie Madini |

Memandangkan sejak kelahiran our baby, Mikail, ada saudara mara dan kawan-kawan bagi Mikail "angpaw". Zie dan husband mmg tak akan makan duit tersebut coz its for him. Since zie dan husband belum lagi buka akaun ASB utk Mikail (coming soon akan buka)...

...Zie suroh husband belikan tabung utk kumpul semua duit yg org sederkahkan buat Mikail.







Inilah dia tabung Mikail tu :) Comel tak? Hehe...papa dia nak gak carikan tabung yg berwarna biru kooo..ceh :D Once tabung ni dah penuh, baru lah zie dan husband akan bukakan akaun ASB utk dia :) Duit dalam akaun tu nanti...

...akan digunakan utk study fees dia di universiti kelak :) Perancangan jangka masa panjang nih...hehe.






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)