Followers

Friday, April 11, 2014

Citizen Thermometer Untuk Mikail

Posted by Zie Madini |



Semalam Mikail dpt gift lagi koo uols. Kali ni dari kakak zie, Kak Midah :) Akak bagi 2 jenis digital thermometer ni. Wahhhh Mikail...ramai yg syg kat dia ea. Asyik dpt hadiah je. Mama tak plak dpt pape...ni yg mama nk jeles ni, syg. Hehehe.





Ni ler rupa digital thermometer tu. Yg besar tu, ear thermometer. Yg kecik tu lak...sepit kat ketiak :P




Apa lagi kooo akuuuu uols. Tgk je Mikail dah terlena giler tu....pe tunggu lagi. Test Teros! Hahahaha. Terus aku sumbat ear thermometer tu kat dlm teliga anak aku weh. Hohoho. Ajaibnya...tak plak budak kecik tu bgn or meronta-ronta...

...memang lena nah lerr dia tu kalau gitu :P Akak kata, if suhu dia melebihi 37 celcius, means demam ler dia. Skrg ni still normal suhu tu :) Senang ler nanti zie nk check whether Mikail demam ke tak ^_^ Thank you soooo much Kak Midah sayang...xoxo



0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)