Followers

Friday, April 11, 2014

Mikail Sudah Berusia 1 Bulan 4 Hari Dah :)

Posted by Zie Madini |

Hehe...gnie ler adat berjauhan dgn suami. Serba serbi kena berdikari...even dlm pantang pun kena drive..huhu. Dah biasa dah :P Semalam zie bawa Mikail follow up check kesihatan dia di klinik Malaysia Jaya....

...Zie bawa emak zie sekali utk dukung Mikail. Psstt...mak secara tak langsung jd baby car seat weh...hehe. Zie belum lg beli car seat utk mikail...coming soon :)




Ni time kat klinik dah. Tgh tunggu nama Zie di panggil. Tu emak tgh mesra alam berbual dgn org di belakang..hehe. Psstt...meraung kooo Mikail nangis kena suntikkan semalam. Pity dia...tp kejap je dia nangis...

..."di upah" dgn "susu gantung" terus diam balik dia...haha :D Alhamdulillah...Mikail sihat walafiat kata nurse :) Berat dia pun dh naik. 4.5kg berat dia skrg. Kata nurse, Mikail tak nampak mcm baby baru berusia sebulan. Mcm baby dah berusia 2 bulan katanya...

Kembang kuncup hidung zie dgr statement tu. Itu menandakan Mikail cukup makan...hiksss.






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)