Followers

Friday, April 11, 2014

Buaian Elektrik Buat Baby Mikail

Posted by Zie Madini |


Dalam banyak² design...design bungaaaaa ini jugak yg papa dia belikan ek. Ada kang anak aku ni bujang karang jd "mat bunga" kang...hahahah :D Ermm...memandangkan si Mikail ni toooo bossy (nak di goyang dlm buaian non stop, sampai dia terlena. kalau tak, nangis..haishhh)...

...emak zie mintak zie dan husband belikan Mikail buaian elektrik tu. So that takde ler berjam² dia dok goyangkan buaian. Kan my mom yg jg mikail time zie kerja. Utk kurangkan bebanan emak (kesian koo berjam kena goyangkan buaian)...

...me n my husband terus belikan mikail buain elektrik ni. Dpt gak emak relex nanti...hehe :)




 

Nih dia si boss kecik ni. Syok kooo dia dok tido dalam buaian yg senantisa terbuai...hehe. Ngegada koo anak aku ni. Sgtttttt lah bossy. Namo bossy² ea sayang...kesian Mak Nek jaga dia sepanjang mama kerja taw...

...namo buli mak nek ea sayang....huhu









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)