Followers

Friday, April 11, 2014

Berselimutkan Baju Papa Nya

Posted by Zie Madini |

Dah berhari dah sejak husband zie dh balik Sri Aman...Mikail asyik meragam je. Bila tiba part tido...payah utk di tidurkan. Tgk muka zie, tgk muka mak nek dia...pastu termenung. Tak lama lepas termenung camtu...sure dia akan nangis sepilu pilu nya.

...tiba part menyusu botol plak, pun mcm tu gak. Nangis sepilu pilunya dulu pastu baru mahu nyusu selepas puas di pujuk. Kesian anak zie ni...cari papa arr dia uols. Coz part dodoi, mandi, nyusu botol...memang papa dia yg buat selama ni.

Now papa dia dh start keja...terasa kehilangan kot dia agaknya :(




As a result...emak suroh zie ambil baju husband zie yg belum di cuci dan jadikannya selimut utk menyelimuti dia. Itu petua org tua-tua la. Di akui...ada berkurangan sikit. Bila nk kasi dia susu botol, kena bagi dia cuim baju papa dia dulu...

...baru dia mahu nyusu. Kesian mikail. Zie doakan semoga husband zie cepat-cepat dpt transfer... Amin.






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)