Followers

Friday, April 11, 2014

Nyempat Gak Kooooo Dia Buat "Kuih" ... Hahaha

Posted by Zie Madini |



Si Mikail ni kan...tak sah if dia tak "buat kuih" time jejalan kan. Fo sure nyer dia akan protttt protttt berak...haishh. Thats why, kita ibu bapa...never leave ur house TANPA bawa barang keperluan asas utk ur baby...

...coz dorg for sure punya akan B.E.R.A.K.. hehe







Hehehe..."bebird" dia harus di censored kan...kehkekeh. Syok je dia mama dia tukarkan pampers dia. Nasib baik kat The Spring ni ada Nappy Change Room nyer section. Semua keperluan sudah tersedia :) 

..kena cecepat tukar pampers dia. Coz Mikail menggigil. Ye la...air-cond maa. 




Tinggal zie cuci tgn... emak zie yg tlg kemaskan pakaian dia balik. See uols...comel kan Nappy Change Room ni kan. Sangat selesa :) Thumbs up The Spring...hehe




Hehe...nyempat gak weh :P Me and my anak buah kesayangan, Qeera. Budak baik ni uols. sgt mendengar kata...baguss baguss




Yayyy...selesai dh dia :) Once dia dah berak...kompom nyer dia ngiyau nak nyusu...haishh. So terpaksa lerrrr emak n Qeera jd pak pacak kat dlm room ni about half hour gitu. Sebab zie nk breast feeding dia. Kat sini tempat breast feeding pun ada taw.

...lupa lak zie nk snap. Hehe.





See...bila perut dia kenyang, nyenyak je dia tido dlm stroller tu. Hehehe. Ngegeh na juak anak mama tok koh :D Eh opss..tertulis bhs sarawak ler plak...hehehehe :P Turn weols bertiga lak yg mengenyangkan perut ^_- winkss..


...Lepas makan, weols terus balik. Letih giler ko zie uols :( Bila berjauhan dgn suami ni, mmg terasa nah keletihan tu. Because semuanya on me. I am a supermom bah! Bangga bangga...hikssss




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)