Followers

Friday, April 11, 2014

Pencarian Botol Susu Baru Buat Mikail

Posted by Zie Madini |



Semlm memang takde rest zie...once Mikail dah reda "amukkan" dia tu. Zie suruh emak and Qeera berkemas. Zie nk bawa dorg ke The Spring shopping mall utk cari botol susu baru buat Mikail. Maybe Mikail dah tak nak lagi dgn yg lama tu kot...

...previously zie guna botol susu Avent.





Zie nak cuba Tommy Tippee nyer botol susu. Ramai yg kata bagus botol susu ni. Ianya berbentuk payudara si ibu. Ok la..try je. Nasib baik ada lagi utk 3 month plus.




Since kat kedai Poppies ni ada diskaun 10% utk barangan Tommy Tippee...apa lagi, terus beli puting dia sekalian je la. Boleh simpan maaa...hehe




Dua items ni je la yg zie rembat :) Jauh bebenor koo zie gi beli botol susu ni. Actually kawasan bandar yg paling dekat dgn area perumahan zie adalah kawasan Satok. Tp zie tak nak la...tak reti nk parking kat situ.

...tempat yg sentiasa sesak dgn kenderaan. Dahlah zie ni bahalol part parking. Enggai ku wai..(bhs iban ni ea..haha)






Haaa ini lah dia puting dia yg zie beli awal, since ada diskaun katanya...huhu. Once Mikail dh berusia 6 bulan ke atas...baru start guna puting ni plak. Puting yg lama...akan menginap dlm tong sampah ler jawapnya nanti...hiksss...

Pssstt...sampai je kat rumah, after zie cuci n sterilized, terus try koo. Nak kooo budak kecik tu. Habis je susu dia hisap. Kita tgk 2-3 hari ni nanti, bagaimana. Kalau tak "berperangai" lg, means betul lah tu. Dia tak nak botol susu yg lama tu lagi.




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)