Followers

Friday, April 11, 2014

Flower Playground Menjadi Tempat Mikail Beradu Lena :P

Posted by Zie Madini |

Flower playground ni adalah hadiah buat Mikail dgn rakan sekerja zie, Felice Chan :) Baruuuuuu sekarang zie gunakan...hehe. Niat nak guna bila Mikail dh reti capai brg...tp Mak Nek Mikail tu arr....tak sbr nah nk tgk cucu dia dlm flower playground tu

...hehe. Mak Nek dia plak yg teruja ek? hehe





Ni le result nya selepas zie pasangkan :) Comel kan? Love this playground ^_-





Bertambah-tambah comel bila si kecik zie ni kat dalam tu. Hehe. Lena je kooo dia tido. Tido kat tempah baru lah katakan :D Pape pun, thanks Felice for this Flower Playground. Mahal tuee benda alah ni....tp sumpah, comel!

...berbaloi dgn harga dia kan. hehe.




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)