Followers

Friday, April 11, 2014

Siap Dah MyKid Baby Mikail :)

Posted by Zie Madini |
 

Actually bulan lepas dah siap dah MyKid utk Mikail. Tp zie malas gi ambil sebab tak tahu mana tempat JPN kat Gita, Kuching. Itu reason pertama kenapa tak gi ambil. Reason kedua plak, If tahu pun mana tempat...zie tak reti nak parking.

Fobia kooo aku nk parking kat tempat sempit n byk keta. Ada kang tak pasal² melanggar keta org di tempat parking lg kang. Fobia wooo..hehe. Psstt...cuba lah dulu² zaman kita² ada gak MyKid, kan best.

...leh gak simpan MyKid utk kenang²an di hari tua nanti kan kann...hehe







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)