Followers

Friday, April 11, 2014

Mikail Sakit :(

Posted by Zie Madini |

Kesian giler tgk anak zie ni :( Sakit kooo dia, uols. Semalam zie bawa dia gi Klinik Kota Raya di Satok, Kuching. Sebab pagi semalam, tiba-tiba je Mikail kena blocked nose dan batuk berkahak. Seriously...sedih giler zie tgk dia sukar utk bernafas :(

Part batuk lak...cam tersiksa giler je dia batuk :( Hancur hati seorg ibu tgk ar...




Ni time Mikail di beri wap utk clearkan paru-paru dia dari kahak. Ini je yg doktor bagi...doktor tak bagi dia ubat. Maybe sebab dia still terlalu muda kot. Mujurlah Mikail tak demam. Dia hanya batuk dan hidung tersumbat je.

...Harap-harap Mikail cepat sembuh. Amin. Uols doakan utk Mikail juga ea :)




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)